goudprijs

Binary handelaren die de blootstelling aan goud , zijn op een verlies om te voorspellen hoe de prijs van het edelmetaal in de komende dagen zal bewegen.

In tegenstelling aanduidingen in de markten zijn het verzenden van verwarrende signalen over het lot van het gele metaal.Terwijl de Amerikaanse economie http://www.optiesonline.com lijkt het evenwicht te herwinnen na een lange periode van onzekerheid, de Eurozone vraag nog steeds nadrukkelijk aanwezig met sommige analisten voorspellen dat Portugal misschien wel de ‘nieuwe Griekenland’ in deze vergelijking.

Gezien de economische kwesties die nog steeds onopgelost en de fluctuerende waarde van valuta’s te blijven, is er enige vraag onder goud binaire http://www.optiesonline.com/optie24/ handelaren over wat de toekomst in petto heeft voor zover koersbeweging van goud betreft.

De Link tussen valuta’s en goud 

Traders zouden er rekening mee dat met munt waarden resterende vloeistof, is het vrijwel onmogelijk om vast te stellen hoe de goudprijs zal bewegen. In het algemeen, wanneer valuta’s lijken instabiel, goud wordt een geprefereerde investering locatie. Echter, in het begin interessant van deze week, goudprijs randen lager na een winst in dollar waarde. In feite is de Amerikaanse dollar raakte het hoogste punt in een maand in deze periode.

Toch heeft de markten niet getuige zijn van de aard van de beweging in de richting kasbasis activa die zij gewoonlijk zou zien in een stabiele economische omstandigheden. Volgens deskundigen, waren veel beleggers tegenhouden om vast te stellen dat de dollar in staat zijn om zijn aanwinsten te ondersteunen zou duren voordat ze uit goud en in liquide middelen verplaatst.

Gold Krijgt verloren terrein

Later in de week, goud weer zijn verloren grond als de Euro steun gekregen ten opzichte van de dollar . Terwijl sommige Forex-activiteit werd gezien, was er niet genoeg om aan te tonen dat beleggers volledig vertrouwen in valuta’s. Ook de markt dreigt te Kijk op deze website worden onderworpen totdat de uitkomsten van de bijeenkomst Fed Reserve naar voren komen. Deze vergadering zal de richting waarin de rente dit jaar zal bewegen te beslissen.

Als de Fed lijkt geneigd zijn lage optiesonline rentebeleid voor nog een tijdje te ondersteunen, beleggers zijn waarschijnlijk terug te gaan in goud, het oppompen van de prijzen in het proces. Echter, het lot van Portugal en andere eurozone landen ook scheef de dynamiek en zal moeten worden hier meegewogen in om een idee van waar het goud zal bewegen in de komende weken te krijgen.