uw voordeel

Terwijl ik kijk naar de prijs breakouts, ik ben altijd op zoek naar valse breakouts … want ik wil die meer handel. De meeste handelaren zien valse breakouts als een slechte zaak, een markt fenomeen dat snijdt in hun winst of verhoogt hun verliezen.Ik stel je kijkt naar valse breakouts als een kans. Naar mijn mening, de handel in valse breakouts is eigenlijk minder riskant dan de handel in traditionele breakouts. Dit komt omdat zo veel mensen kijken voor puistjes, belangrijke maar toen de handel zure gaat al die handelaren zijn schreeuwen om de uitgang; dat voorziet in een winst kans voor de handelaar die tegengehouden en kan nu storten zich op de gelegenheid. Hier is hoe om te profiteren van valse breakouts.

Wat is een valse Breakout?

Ten eerste laten we eens kijken naar een normale breakout. Een normaal breakout is wanneer de prijs breekt uit van een bepaald patroon, of het nu een bereik, driehoek of een andere grafiek patroon. Door het tekenen van lijnen langs gebieden van steun en optiesonline weerstand kunnen we zien waar het geprijsd had moeite passeren. Als de prijs eindigt op doorreis die prijzen, bij voorkeur in een agressieve manier, dan hebben we een breakout.

Voor meer informatie over breakout trading zie: Het verbeteren van de Odds Wanneer Trading Intra-Day Breakouts .

Handelaren letten deze van breakout moves, en Bezoek de website proberen om te profiteren van hen. Figuur 1 toont een breakout naar de keerzijde.

Figuur 1. GBPY / JPY Downside Breakout

Wanneer de breakout gebeurt zullen de meeste handelaren short te krijgen of kopen puts. In dit geval zou de handel winstgevend zijn geweest. Als de breakout ondersteboven was geweest, handelaren kijken om te lang te krijgen of te kopen oproepen.

Helaas zijn niet alle breakouts zijn zo duidelijk als hierboven getoond. Heel vaak de prijs gaat uit van een prijsklasse, die er als een doorbraak zijn, maar dan beweegt snel terug in het assortiment vangen van alle handelaren handelspartners van de breakout.

Figuur 2 toont een valse breakout. Het lijkt erop dat de prijs is te breken naar een nieuw hoogtepunt (bewegend langs de voormalige hoog), die signaleert dat de uptrend blijft, en dus handelaren beginnen om lang / het kopen van puts.

Maar de prijs trekt zich snel terug onder de voormalige hoge (gele lijn) en blijft dalen. In dit geval, de handel in de valse breakout is de winstgevende lees verder strategie. Zodra je je realiseert de opwaartse beweging is een valse breakout, je wilt short te krijgen / kopen puts.

Figuur 2. GBPY / JPY False Upside Breakout

Figuur 3 hieronder toont een valse neerwaartse doorbraak. De prijs beweegt net onder een voormalige laag, maar dan gaat snel weer hoger, het vangen van de handelaren die dacht dat de prijs zou blijven dalen. In dit geval, zodra je je realiseert de keerzijde breakout vals is, je wilt lang te krijgen / kopen gesprekken.

Figuur 3. Valse Downside Breakout

 

De handel met de Valse Breakout

Handelde valse breakouts biedt een andere strategie die u kunt gebruiken, evenals bieden een manier om terug geld dat verloren is gegaan op de traditionele breakout handel. Daarom, ik wil breakouts handel, maar houden ook een oogje op valse breakouts. Als een breakout verandert in een valse breakout, ik snel sluit mijn origineel (breakout) de handel op een verlies, of het openen van een nieuwe positie in de richting van de valse breakout te verliezen op de oorspronkelijke handel te compenseren.

Er is geen magische formule voor de handel in valse breakouts. Net als de handel normaal breakouts sommige van uw transacties zullen winnaars en sommigen zullen zijn verliezers. Door het gebruik van een paar andere trading tactiek echter, kunt u mogelijk versterken uw kansen op succes.

Confidence Boosters

Een van de ergste dingen die kunnen gebeuren aan een handelaar wordt betrapt in een zweep-zaag, waar ze naartoe gaan van lang naar kort, lang naar kort en uiteindelijk verliezen op alle beroepen omdat de markt beweegt heen en weer snel met geen definitieve richting. Dit kan gebeuren met breakout en valse breakout trading.

Om de kansen van het kiezen van welke valse breakouts voor de handel te verhogen, met behulp van een indicator om twee kan helpen.

Voeg ofwel een MACD of Stochastic Oscillator naar de grafiek. In figuur 4 heb ik een MACD aan de handel we gekeken toegevoegd in figuur 3.

Op de valse breakout, merken hoe de prijs onder de voormalige lage (gele horizontale lijn) is gedaald, maar de MACD is eigenlijk boven de plaats waar het was (opwaartse schuine groene lijn). Dit is een verschil genoemd; de indicator niet akkoord gaat met de prijs actie. In dit geval is de indicator waarschuwingen ons dat de dalende prijs snel weg geve kopen druk, die het doet.

Figuur 4. MACD bevestigt False Downside Breakout

 

In figuur 5 heb ik een MACD aan de handel hebben we gekeken naar Figuur 2. toegevoegd zien we wederom een sterke divergentie. De MACD is het maken van een lagere hoog, hoewel de prijs is het maken van een hogere hoog. De indicator wordt ons nogmaals te vertellen dat deze breakout is zeer zwak, en zodra de prijs begint om drop-off van de hoge we weten dat het een valse breakout.

Figuur 5. MACD bevestigt False Upside Breakout

 

Het toevoegen van de indicator helpt bij de twee belangrijkste manieren. Als je dit soort verschillen voordoen-waarbij de indicator niet in agreeance met de koersbeweging-is het waarschijnlijk het beste om de traditionele breakout handel over te slaan. In de tweede plaats, signaleert dat je moet op de uitkijk voor een valse breakout handel. Wanneer de valse breakout ontwikkelt, en je hebt een divergentie, neem een handel in de richting van de valse breakout.

Het laatste woord

Handelde valse breakouts voegt een element toe aan je arsenaal. Aangezien de meeste handelaren zijn op zoek naar breakouts handel, toen een valse breakout optreedt de verhuizing is vaak scherp als handelaren die traditionele breakout methoden scramble voor de uitgangen. Net zoals je niet alle breakouts moeten handelen, ook niet de handel alle valse breakouts. Zoeken naar degenen die de beste winst mogelijkheid bieden door te zoeken naar divergentie op een indicator voor het maken van de handel.